Transuniverse Forwarding richt dochterbedrijven op in Frankrijk en Marokko

Transuniverse Forwarding breidt uit in Frankrijk en Marokko met eigen dochterondernemingen. Er wordt in beide landen dus niet meer gewerkt met agenten.

Transuniverse France heeft zijn hoofdkantoor op Garonor, de immense logistieke zone ten noorden van Parijs langs de A1. Daar is ook het centrale overslagplatform voor Frankrijk gelegen. Het Franse dochterbedrijf zal ook zorgen voor een verdere groei van de bestaande groepagetrafieken tussen België en Frankrijk en van en naar Marokko en Tunesië. Er worden ook bijkantoren en kleinere cross-docking hubs geopend in Lyon en Rijsel. Op middellange termijn wil Transuniverse ook in andere belangrijke Franse steden overslagplatforms openen.

De zetel van Transuniverse Forwarding Maroc in Casablanca heeft een eigen overslagplatform en zal de Marokkaanse markt bedienen. Deze vestiging start met vier medewerkers. In Tunesië blijft Transuniverse samenwerken met een exclusief agent, AST Tunis.

Herbekijk hier het fragment in de Logistics.TV van 6-7 april:

https://youtu.be/q3x0nXQzwk0

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo