Volvo Trucks organiseert tweede Driver Day

Het is nog te vroeg om over een echte traditie te praten, maar toch organiseert Volvo Trucks op 19 mei de tweede editie van haar chauffeursdag bij de Volvo-fabriek in Gent. Voorafgaande inschrijving is verplicht.

Op dit evenement kunnen alle chauffeurs hun familie bij hun beroep betrekken en ontdekken hoe een truck wordt gebouwd. Dit jaar zal Volvo Trucks een unieke Volvo FH Special Edition in première voorstellen. Verder zal men de evolutie van de verschillende modellen van de Volvo FH kunnen bekijken. Er komt ook een verkiezing van de mooiste (Volvo) truck. De winnaar van de mooiste trekker en de mooiste truck met opbouw winnen elk een knappe prijs.

Het evenement is gratis toegankelijk voor alle beroepschauffeurs en hun familie.  Voorafgaande inschrijving is wel verplicht.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo