Alles voor de logistiek op één plek!

Veel bedrijven hebben te maken met een magazijn, een distributiecentrum of vervoer van goederen. Om uw onderneming in goede banen te leiden, heeft u logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen nodig. Denk hierbij aan spanriemen, palletten, vrachtbrieven en verpakkingsmateriaal. U gaat daarvoor in zee met verschillende leveranciers, want elke leverancier zou zijn eigen deskundigheid moeten hebben. Maar is het wel nodig om de bevoorrading van uw primaire proces aan meerdere leveranciers toe te vertrouwen? Kan het efficiënter, goedkoper en betrouwbaarder? Het antwoord is ‘Ja, dat kan!’. Bij Logistiekdirect.be shopt u namelijk alles voor magazijn en transport: van spanriem tot vrachtbrief, van wikkelfolie tot pallet en van truckparts tot verpakkingen.  Het is eigenlijk “heel veel leveranciers in één”; een succesformule zo blijkt.

Een breed scala aan producten geeft Logistiekdirect.be het recht zich “dé totaalleverancier voor de logistiek” te noemen, zowel voor kleinere ondernemingen als grote bedrijven, zoals Ikea, Snel Logistic Solutions, Carglass en Scania. Een gemiddelde waardering van 4.43/5.00 op basis van vele reviews toont aan dat Logistiekdirect.be klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. 

De tijdswinst die verkregen wordt aan de bevoorrading van deze artikelen, kan aldus ten goede komen van uw klanten. Ontdek de voordelen van het zakendoen met een totaalleverancier en ervaar hoe uw primaire proces efficiënter en goedkoper kan. 

www.logistiekdirect.be

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo