Corneel Geerts heeft een nieuwe agent voor het VK

Na zijn douanecapaciteiten te hebben uitgebreid en een rechtstreekse dienst naar Ierland te hebben opgestart, heeft Corneel Geerts Transportgroup nu een andere agent in het Verenigd Koninkrijk genomen om klaar te zijn voor de Brexit, wat er ook gebeurt.

De nieuwe lokale partner van Corneel Geerts Transportgroup is… het Duitse bedrijf Heinloth. De Britse vestiging ervan bevindt zich in Basildon en heeft een eigen douaneagentschap. “Door ons partnernetwerk in het Verenigd Koninkrijk te herorganiseren zijn we nu helemaal klaar voor de Brexit”, vertelt Marc Geerts. “We weten niet wat ons te wachten staat, maar een verwittigd man is er twee waard, nietwaar?”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo