Dachser test elektrische Actros

Dachser is een van de logistieke dienstverleners aan wie Mercedes-Benz een exemplaar van haar elektrische Actros heeft toevertrouwd. Het voertuig zal in het centrum van Stuttgart rijden.

De eActros, die een laadvermogen van 4 tot 5 ton biedt voor een laadvolume van 18 pallets, zal worden gebruikt voor de bevoorrading van een stedelijk microdepot van waaruit de last-mile leveringen met elektrische fietsen worden uitgevoerd. In Stuttgart gebruikt Dachser ook een paar Fuso eCanter en is nu van mening dat de elektrische vloot compleet is om emissievrije stadslevering te testen. Andere innovatieve projecten worden ook uitgevoerd in Berlijn, Freiburg, Karlsruhe, Keulen, Malaga, Mannheim, Parijs, Tübingen en Ulm.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo