De MAN TGE is de Best Professional Van 2019

De MAN TGE haalde het bij de Best of Van 2019 van zeven concurrenten en is het lichte bedrijfsvoertuig dat het populairst is bij de Belgische professionals.

Het gamma van truckfabrikant MAN omvat nu ook lichte bedrijfsvoertuigen. De TGE is van meet af aan een succes gebleken. De klant krijgt een lichte bedrijfswagen, ontworpen zoals een vrachtwagen en met alle dienstverlening die eigen is aan het merk. De variaties zijn bijzonder groot: gesloten bestelwagens, combi’s, chassis/cabines, voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en vierwielaandrijving. De 2-liter levert voldoende vermogen (102 tot 177 pk) en kan gekoppeld worden aan een manuele of automatische bak met acht verhoudingen. De nieuwste telg in het gamma is de 100 % elektrische eTGE.

De MAN TGE volgt daarmee zijn neef Volkswagen Crafter op in het palmares. De Crafter, winnaar van vorig jaar, kon dit jaar niet deelnemen en werd vervangen door zijn elektrische e-Crafter versie. Deze laatste eindigde op de derde plaats, achter de MAN TGE en de Ford Transit 2Ton.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo