Jamila Abanamar, oprichtster van TopSkills Recruitment: de passie van het rekruteren

Jamila Abanamar is een gepassioneerde vrouw. Gepassioneerd door menselijke capaciteiten en logistiek. Van haar passie heeft ze haar beroep gemaakt door TopSkills Recruitment te creëren, dat waardevolle kandidaten identificeert voor de transport- en logistieke sector.

Van nature is Jamila geïnteresseerd in personen en gefascineerd door hun talenten. Met dit karakter wendt ze zich tot anderen en besloot ze dit op professioneel niveau te exploiteren. Met meer dan 10 jaar ervaring in de logistieke rekrutering is zij in staat om de verwachting van zowel klanten als kandidaten perfect in te schatten. Gesterkt door deze ervaring, heeft ze TopSkills Recruitment opgericht.

Duidelijke ambities

Jamila Abanamar licht ons de ambities en de positionering van haar bedrijf toe: “Het zoeken en vinden van logistieke en operationele profielen is niet altijd evident. Daarom hebben we bewust gekozen om ons vooral te richten op transport, logistiek en industrie. In deze constant evoluerende markt kunnen we dankzij onze flexibiliteit de beste kandidaat voor een bepaalde klant garanderen. We onderscheiden ons dankzij onze sectorkennis, een uitgebreid netwerk en een aanpak op maat. We zijn erg trots om deel uit te maken van dit rekruteringsproces voor verschillende bedrijven, van de multinational tot het Belgisch familiebedrijf. Onze flexibiliteit stelt ons ook in staat om ons perfect aan te passen aan de specifieke noden van ieder bedrijf. We vertegenwoordigen een essentiële schakel in werving en selectie voor deze specifieke vacatures. Met TopSkills Recruitment willen we een globale oplossing bieden op het gebied van werving van management- of operationele profielen binnen deze nichemarkt. Of het nu gaat om een vaste baan of een interimopdracht met oog op een vaste functie, slechts één adres: TopSkills Recruitment!”

Unieke positionering

“Met TopSkills Recruitment, hebben we bewust gekozen voor een nichemarkt. Door specifiek te werken met logistieke profielen, hebben we de afgelopen jaren een groot netwerk opgezet. We kennen de logistieke markt en de uitdagingen die het genereert en zijn perfect in staat om zowel klanten als kandidaten een nuttige ondersteuning te bieden.”

“Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we de ideale gesprekspartner voor zowel werknemers als werkgevers in de transport- en logistieke sector. We concentreren ons op langdurige samenwerking en onderscheiden ons door onze persoonlijke en klantgerichte benadering. We bieden wervings- en selectiediensten maar ook interimdiensten voor zowel managementposities als operationele functies”, besluit Jamila Abanamar.

TopSkills, uw partner in Recruitement !

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo