Renault Trucks viert 125-jarig bestaan met de lancering van een beperkte oplage van de T High 1894 Edition

Renault Trucks viert 125 jaar geschiedenis met een nieuwe limited edition. Dit voertuig, de T High 1894 Edition, komt in Europa op de markt in een beperkte oplage van 125 exemplaren.

De Franse fabrikant brengt hulde aan zijn roots met dit voertuig, dat de kleuren van het Berliet-logo overneemt: een nachtblauwe kleur voor de carrosserie, goudgeel voor de radiatorrooster en rood voor enkele andere elementen, zoals de velgen. De zijskirts krijgen een logo dat speciaal werd ontworpen voor deze gelegenheid. De kleurencodes krijgen een verlengstuk in het interieur: het dashboard en het stuur zijn in nachtblauw, de binnenkant van de deuren in rood en blauw, enz. Deze gelimiteerde editie beschikt over een geavanceerde uitrusting, zoals het breedbeeld LCD-dashboard “1894 Edition” en het secundaire Roadpad+ scherm met achteruitrijcamera. De T High 1894 is uitgerust met een dertien liter motor van 520 pk.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo