Stad Antwerpen koopt 53 DAFs

Het Antwerpse stadsbestuur heeft in juni vorig jaar de gunning van 53 nieuwe voertuigen toevertrouwd aan DAF. De eerste van 22 huisvuilwagens zijn ondertussen afgeleverd.

Naast één trekker omvat deze tender gunning 52 vrachtwagens in zeer diverse toepassingen: LF 19 ton huisvuilwagens met een VDK opbouw, CF 6×2 modellen van 26 ton voor de huisvuilophaling, CF 6×4 vrachtwagens met een WAF-containerhaaksysteem en LF kippers met hydraulische laadkraan, eveneens van WAF. Later volgen nog veegmachines en kleinere modellen van 12 ton MTM.

De nieuwe wagens worden allemaal geleverd door DAF concessiehouder Truck Trading Antwerpen. Ze zijn hoofdzakelijk bedoeld voor de reinigings- en groendienst en zullen worden ingezet voor de huisvuilophaling en het proper houden van parken en plantsoenen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo