Wie volgt Daisy Coudeville op als laureaat Love2Truck?

De tweede Love2Truck campagne, die de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België zal bekronen, gaat dit weekend van start tijdens de Truck Grand Prix in Zolder.

Dat vrouwen ook gepassionneerde truckchauffeurs kunnen zijn bewijst de overwinning van Daisy Coudeville bij de eerste editie van Love2Truck in 2018. Na deze succesvolle campagne gaat Love2Truck terug actief op zoek naar de meest gepassioneerde vrachtwagen chauffeur van België, editie 2020.

Tijdens deze tweede editie wordt andermaal op zoek gegaan naar warme, authentieke verhalen van vrachtwagenchauffeurs. Ook nu zetten verschillende toonaangevende partijen uit de Belgische transportsector (waaronder TRANSPORTMEDIA) hun schouders onder dit mooie initiatief voor de transportsector. In 2018 leverde de zoektocht nog 83 fantastische kandidaten op, waarbij de West-Vlaamse Daisy Coudeville als winnares uit de bus kwam. De initiatiefnemers mikken nu op minstens 100 deelnemers die het beroep van vrachtwagenchauffeur op een mooie manier in de verf zetten.

Kandidaten worden aangemoedigd zich in te schrijven en hun participatie te motiveren met een zo authentiek mogelijk verhaal over de passie voor hun job. Uit al die warme verhalen wordt op zondag 21 juni, tijdens een groots truckfeest, de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België gekozen. Ook voor deze editie wordt beroep gedaan op een groots opgezette campagne via sociale media en zal de website www.love2truck.be een belangrijk platform zijn voor zowel deelnemers als stemmers. De campagne is opgezet om zo veel mogelijk gedreven chauffeurs te vinden maar ook om mensen, aan de hand van de vele positieve verhalen, enthousiast te maken voor het beroep van vrachtwagenchauffeur.

Gezicht(en) van de campagne

De vijf finalisten van de eerste editie waren allemaal bereid om hun steentje bij te dragen, via uitgesproken ambassadeurschap.  Peter Schockaert, Gino De Keuster, Nico Van Herreweghe, Kurt De Bouvre en Daisy Coudeville zullen dat met volle overtuiging doen. 

Timing

  • De campagne wordt gelanceerdop zaterdag 14 september, tijdens de opening van Truck Grand Prix.
  • Vrachtwagenchauffeurs kunnen hun kandidatuur indienen tot 15 januari 2020, via de website www.love2truck.be
  • Uit alle inzendingen wordt een shortlist van 5 finalisten gemaakt
  • Publieksstemmen tussen 1 maart en 30 april 2020   
  • De winnaar wordt bekendgemaaktop zondag 21 juni, tijdens het groots truckfeest “Passion4Trucks” dat plaatsvindt op 20 en 21 juni in Brussel.

Partners

De campagne is een initiatief van DKV Euro Service,Go4Logistics,RandstadRenault TrucksSuivoTLVTRANSPORTMEDIATVM Belgium,VSVen Instituut voor Mobiliteit (IMOB, UHasselt).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo