Levering van vijftien Goupil-voertuigen in september

Electric Drive uit Berchem, verdeler van onder meer Goupil – een compact elektrisch bedrijfsvoertuig – heeft er een vruchtbare septembermaand opzitten. Zo gingen er maar liefst vijftien voertuigen over de toonbank.

De Goupil wordt in Frankrijk geassembleerd. Het is een compact elektrisch bedrijfsvoertuig dat in verschillende versies verkrijgbaar is: G2, G3, G4, G4-L, G5). Het kan met verschillende opbouwen worden uitgerust (laadvloer, kast, kipper) en ook het nuttig laadvermogen kan variëren (tot 1.275 kg). Dit voertuig is perfect geschikt voor gemeenten en openbare diensten. In september van dit jaar werden er 15 Goupil-voertuigen geleverd, een record voor Electric Drive: zeven G4’s voor de Stad Brussel (Sport, Groendienst en Openbare Netheid), drie G5’s voor de gemeente Anderlecht en vijf G4’s voor het domein Zilvermeer in Mol. Dankzij deze leveringen staat de teller van het aantal verkochte Goupil-voertuigen in België al op meer dan 200. De leveringen van de nieuwe Goupil G2 gaan in oktober van start. Goupil Industrie is gevestigd in het zuidwesten van Frankrijk. Deze onderneming heeft al meer dan 15.000 voertuigen geproduceerd, is vertegenwoordigd in 35 landen en telt meer dan 1.000 klanten in Europa. De constructeur heeft 150 personeelsleden in dienst en is voor 100% in handen van Polaris Industries (USA).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo