Riverdating 2019 gaat door in Luik

Riverdating, het enige evenement in Europa dat toegespitst is op de binnenvaart en multimodale logistiek, gaat voor het eerst door in ons land, en dan meer bepaald in Luik op 27 en 28 november. Het programma bestaat uit zakenafspraken, conferenties, networking en bezoeken.

Luik, dat inmiddels over een internationaal gerenommeerde binnenhaven beschikt, is dit jaar de gastheer voor het Riverdating-event. Grote Europese verladers die op zoek zijn naar een nog intensiever gebruik van de binnenvaart, zullen twee dagen lang de kans krijgen om logistieke dienstverleners te ontmoeten via individuele en geprogrammeerde ontmoetingen.

Riverdating 2019 is nu al verzekerd van de aanwezigheid van 700 decision makers en 180 standhouders, die samen goed zullen zijn voor zo’n 4.000 afspraken. Tijdens dit evenement worden er ook tal van conferenties georganiseerd. Zo komen volgende thema’s onder meer aan bod: de rol van de zeehavens in de ontwikkeling van containervervoer over het water; Luik, multimodaal logistiek platform met een concrete case: de ontwikkeling van de Zijderoute; de Seine-Schelde verbinding of ook nog de rol van de binnenvaart in het afvalbeheer. Op 27 november vindt er een netwerkavond plaats in Cité Miroir te Luik en op 28 november wordt er een bezoek gebracht aan de Port Autonome van Luik. Riverdating 2019 gaat door in het Palais des Congrès van Luik. TransportMedia is mediapartner van het event.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo