DKV brengt de DKV Box Europe op de markt

DKV Euroservice gaat de DKV Box Europe in België verkopen. Hiermee is het mogelijk wegentol en kilometerheffing in zes landen te betalen, waaronder Duitsland en België. De DKV Box Europe is de commerciële naam van het EETS-bakje. Dat is ontwikkeld door het consortium Toll4Europe waarvan DKV een van de aandeelhouders is. Behalve de Belgische kilometertaks, kan je er onder andere ook de Duitse LKW-Maut mee vereffenen. De andere tolgebieden waar je het bakje kan gebruiken, zijn Frankrijk, Oostenrijk, Portugal, Spanje, de Herrentunnel (Lübeck), de Liefkenshoektunnel (Antwerpen) en de Warnowtunnel (Rostock).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo