Twee centra voor stadsdistributie in Zwijnaarde

In het kader van de herontwikkeling van het voormalige industrieterrein van Domo in Zwijnaarde heeft de makelaar JLL twee nieuwe klanten gevonden. In beide gevallen is het de bedoeling dat er een ‘last mile-leveroplossing’ naar het stadscentrum van Gent wordt uitgewerkt. De locatie is eigendom van Alinso (dat zelf een filiaal van Domo Real Estate is). Ze bevindt zich op de kruising van de E17 en de E40. Het terrein heeft dus van nature een goede ligging voor een centrum voor stadsdistributie. JLL is opgetreden als tussenpersoon voor de verhuur van een deel van de gebouwen (in totaal 3000 m2). De namen van de twee klanten zijn niet bekendgemaakt, maar het betreft een internationale onlinewinkel en een supermarktketen. De opslagruimte is aangepast aan de noden van de nieuwe gebruikers en er zijn ook acht laadkaaien.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo