Willy Naessens Industriebouw presenteert The Circle® concept

Willy Naessens Industriebouw lanceert het nieuwe bouwconcept The Circle: met 100 demontabele bouwstenen kan elk industrieel gebouw gebouwd worden.

Met dit systeem is het project in twee uur klaar en zijn alle specificaties en kosten vooraf bekend. Bovendien zijn alle bouwstenen circulair, wat betekent dat ze kunnen worden hergebruikt of gerecycled. “Met The Circle bouwen ontwikkelaars, beleggers, eindgebruikers/huurders, maar ook architecten en adviseurs aan een duurzame en circulaire toekomst,” benadrukt Willy Naessens.

Van de 100 bouwstenen van The Circle is 70% herbruikbaar zonder aanpassingen en 25% recyclebaar. Bovendien voert Willy Naessens Industriebouw voor elk blok een levenscyclusanalyse uit. Deze mate van circulariteit moet ontwikkelaars helpen om BREEAM-scores te behalen in bouwprojecten. Het biedt ook gunstige financieringsvoorwaarden voor investeerders en draagt bij aan de Europese duurzaamheidsdoelstellingen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo