Colruyt bouwt nieuw e-DC voor Collect&Go in Londerzeel

Collect&Go, de online boodschappendienst van Colruyt Group, opent in het najaar van 2021 een nieuw e-commerce distributiecentrum in Londerzeel, vlak bij de A12. Het zal het huidige e-DC in Zaventem vervangen en wordt met 18.000 m² vier keer zo groot. Het moet de groei van de e-commerce activiteiten van de  groep helpen opvangen. Collect&Go is de online boodschappendienst van Colruyt Group. De dienst bestaat sinds 2000 en is volgens Colruyt marktleider in België. Wanneer een klant zijn bestelling plaatst, wordt deze ofwel in de winkel klaargezet, ofwel in de dedicated distributiecentra in Zaventem en Erpe-Mere samengesteld. In totaal heeft Collect&Go ruim 200 afhaalpunten in België en Luxemburg. Het huidige rondhaalcentrum in Zaventem begint te klein te worden. Volgens Tom Deprater, divisiemanager van Collect&Go, kan het niet meer uitbreiden. WDP bouwt het gloednieuwe centrum aan de Weversstraat 27-29 in Londerzeel; Colruyt Group zal het huren. De verhuis is voorzien in het najaar van 2021. Collect&Go heeft nog een tweede rondhaalcentrum in Erpe-Mere, waar de capaciteit verder kan uitgebreid worden. Ook blijft de online boodschappendienst verder inzetten op de verhoging van de rondhaalcapaciteit in de winkels.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo