TRANSPORTMEDIA overschrijdt de kaap van 2000 op LinkedIn

Na Twitter heeft TRANSPORTMEDIA nu ook op LinkedIn de kaap van 2000 leden overschreden. Een nieuw bewijs van de toenemende invloed van de sociale B2B-netwerken… en van de relevantie van het werk van onze redactieploegen. Voor de voorbije twaalf maanden kunnen we deze cijfers voorleggen:
  • 1360 nieuwe abonnees
  • 256 publicaties
  • 8143 clicks
  • 2827 likes
Dat de officiële Linkedin-account van TRANSPORTMEDIA 2000 leden heeft, is niet het enige teken van de goede digitale gezondheid van TRANSPORTMEDIA. Ook onze website blijft het goed doen: in oktober trok hij ruim 52.500 bezoekers aan met meer dan 107.000 bezichtigde pagina’s. Dit komt neer op een toename van 15% in tien maanden!  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo