VAB wordt Assistance Partner van Alphabet

Alphabet heeft voor VAB gekozen als Assistance Partner. Deze nieuwe samenwerking gaat van kracht vanaf december 2019.

In de nieuwe samenwerking met VAB optimaliseert Alphabet de pechverhelping voor haar bestuurders verder. Zo breiden de landen waarin dekking wordt aangeboden verder uit. Ook de service voor fietsen kent een upgrade. Fietsers genieten binnen de hele Benelux van een VIP service, waarbij er een maximale wachttijd van 30 minuten is vastgelegd.

Door de samenwerking met Alphabet versterkt VAB verder zijn positie als marktleider in het B2B segment.  Geert Markey, CEO VAB, licht verder toe: “Zowel VAB als Alphabet vonden elkaar in een passie voor klantentevredenheid om een belangrijke “moment of truth”, zijnde pech onderweg, voor de bestuurders zo aangenaam mogelijk te maken. We kijken alvast uit naar een vruchtbare en langdurige samenwerking met Alphabet.”

De overschakeling naar een nieuwe partner brengt geen implicaties met zich mee voor de bestuurders van een Alphabet wagen. Zij contacteren nog steeds dezelfde nummers in geval van pech onderweg.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo