Celis vervoegt Beerens Group

De Toyota-concessie Celis (Antwerpen) wordt opgenomen in Beerens Group, een groep met concessiehouders van meerdere merken die in Antwerpen en Brussel zijn gevestigd. Beide bedrijven zullen in het Antwerpse het merk Toyota verdelen.

Garage Celis (Hoboken) bestaat al sinds 1981. In datzelfde jaar werd het bedrijf een officiële Toyota-dealer. Beerens Group heeft al twee Toyota-garages, in Antwerpen en in Aartselaar. Die operatie maakt het mogelijk om het netwerk in de regio Antwerpen hechter te maken. De teams van Celis en Beerens zouden op korte termijn moeten samensmelten. Beerens is daarnaast ook Nissan-dealer in Antwerpen, Aartselaar en Wijnegem, en Opel-verdeler in Zaventem. Bovendien is de groep actief op het domein van carrosserie en verhuur, en biedt het een hele reeks “automotive” diensten aan (inspectie, vervoer, opslag, remarketing, enz.).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo