BD myShopi koopt nu ook Dockx Select

Na de overname van City Depot eind 2019 heeft BD myShopi nu ook Dockx Select – de winnaar van het Logistics Project of the Year 2016 – gekocht. Dockx Group wil zich concentreren of haar drie kernactiviteiten (verhuur, verhuizingen en archievenbeheer), terwijl BD myShopi zijn activiteiten in de omnichannel ‘last mile’ logistiek wil versnellen. BD myShopi is in België marktleider in de bedeling van ongeadresseerde reclamefolders, productsamples en promoties via de brievenbus. Het bedrijf is ook actief in digitale marketing. Sinds kort investeert het eveneens in ‘smart logistics’. Daarbij kan het steunen op zijn netwerk van 25 depots in heel België en op de zes vestigingen van City Depot. BD myShopi mikt niet op de distributie van pakjes, maar van alles wat niet op een conveyor past: dat kunnen bijvoorbeeld boeketten zijn, maar ook meubels en witgoed. Dat is uitgerekend de specialiteit van Dockx Select. Die levert ‘oversized’ goederen voor retailers en producenten bij de consument. Die heeft de keuze om zijn bestelling thuis te laten leveren (met opties zoals levering op verdiep, montage, installatie en afvalrecuperatie) of op te halen in één van de 24 Dockx Select pick-up points. Enkele bekende klanten zijn Ixina, Kvik, ColliShop, Dreamland, Dreambaby en Vanden Borre Kitchen. Naast de 15 medewerkers van Dockx Select blijven ook Mario De Bruyn (Commercial Director) en Gert Van den Bossche (Operations Director) aan boord. In ons magazine Link2Logistics Management verschijnt binnenkort een artikel over de plannen van BD myShopi in de logistiek .

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo