Ford aan het hoofd van de inschrijvingen

Wat de inschrijvingen in België betreft, leidt Ford dit nieuwe jaar de dans. Zijn verkoopvolumes zijn met 25% gestegen ten opzichte van 2019.

Fords marktaandeel bereikte in januari 2020, 16,44% en in februari 17,68%. De constructeur voert in ons land ook de markt van de lichte bedrijfsvoertuigen aan. Ford liet zich al regelmatig in de top 5 van de Belgische inschrijvingen opmerken, maar bevindt zich voor het eerst in poleposition. We herinneren er ook aan dat de Transit Custom tot International Van of the Year 2020 is verkozen. Fords LBV-gamma omvat de modellen Fiesta Van, Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom, Transit 2T en de Ranger pick-up.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

Ford experts ‘electric vans’ geven belangrijke tips – Transport & VAN.TV 61 (Kanaal Z)

Na de Ford E-Transit breidt Ford Pro zijn gamma van 100% elektrische bestelwagens nog verder uit met de middelgrote E-Transit Custom en de compacte E-Transit Courier. Een gamma dat emissievrije oplossingen biedt voor een zo breed mogelijk cliënteel. Maar terwijl elektrische auto’s stilaan ingeburgerd geraken, zitten een aantal bestelwagenkopers nog met twijfels rond EV’s…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo