Drie Ford Transits voor brandweer Noord-Limburg

De brandweer van Noord-Limburg heeft drie nieuwe Ford Transit voertuigen aangeschaft voor gebruik als signalisatievoertuigen in de regio’s Bree, Lommel en Leopoldsburg.

Hun taak bestaat erin de veiligheid op de plaats van een incident te garanderen. Ze leveren 170 pk en zijn uitgerust met een automatische versnellingsbak. De nieuwe voertuigen vervangen de Volkswagen Transporter, die deze taak zo’n vijftien jaar vervulde. In dezelfde regio heeft de vestiging in Pelt ook een nieuwe Ford Transit aangeschaft voor het vervoer van materieel. In 2023 moest voor 669 oproepen een signalisatievoertuig worden ingezet. De voertuigen werden geleverd door Ford Peerlings. De interventiezone Noord-Limburg beschikt nu over een vloot van 55 brandweervoertuigen en 6 ambulances.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo