Featured Video Play Icon

[VIDEO] Klinkenberg rijdt met meer dan 110 Ford-voertuigen

Transport & Logistics.TV presentator Christophe Stienlet trok naar Klinkenberg S.A. voor een nieuwe aflevering van Ford On Tour. Het bedrijf uit Herstal koopt als sinds 2016 Ford lichte bedrijfsvoertuigen bij Matel Motors. Binnenkort ontvangen ze de nieuwe Ford Transit Custom. Hoogtijd om hun in avant première de wagen te laten testen! 

Klinkenberg is een familiebedrijf, actief in de bouwsector sinds meer dan vijftig jaar. Ze hebben 200 medewerkers in vier domeinen: de elektriciteit -ons basisberoep- , verwarming, sanitair en ventilatie, alarm- en beveiligingssystemen, en de energietransitie.

Christophe Stienlet: Een bedrijf met toekomst, dus? Als ik uw bedrijfsvoertuigenpark bekijk, zie ik uitsluitend Ford. Waarom de keuze voor het merk Ford?

Suayip Milasli, Financieel Directeur Klinkenberg SA: Ford is erg professioneel. De service is te allen tijde gegarandeerd. We hebben meer dan 110 Ford-voertuigen bij Klinkenberg en bij het minste probleem kunnen we op hen rekenen. We delen dezelfde waarden. Ook Ford wil werk maken van de energietransitie en gaan naar hernieuwbare voertuigen. Er is sprake van een nieuw gamma dat ons zeer interesseert.

Christophe Stienlet: De belangrijkste vraag: bevalt de nieuwe Transit Custom jullie?

Nicolas Paquot, co-wagenparkbeheerder Klinkenberg SA: Hij bevalt me zeer. De wagen is erg goed uitgewerkt. Op technologisch vlak heeft hij niets meer te maken met het voorgaande model. Dergelijke voertuigen zetten we in voor onze technici die vaak op de baan zijn. Hier hebben ze het comfort van een personenwagen.
Christophe Stienlet: De Transit Custom heeft een internationale prijs gewonnen: Van of the Year. Bent u akkoord met die bekroning?
Nicolas Paquot: Vast en zeker. De prijs-kwaliteitverhouding en de haalbare prijs maken het een aantrekkelijke keuze voor zelfstandige ondernemingen. Ons wagenpark telt 200 voertuigen. We hebben verschillende merken uitgetest. Qua prijs-kwaliteit is Ford niet te kloppen.

Christophe Stienlet: Er is ook de elektronica en het entertainmentsysteem. Wat bevalt u op dat vlak vooral?

Nicolas Paquot: Het grote scherm in het midden voor de GPS is een grote troef voor een dergelijk voertuig, zeker met de huidige situatie op de weg.

Christophe Stienlet: Dank je wel Nicolas, en heel veel veilig kilometers gewenst!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo