Imbema presenteert nieuwe spanbanden

Met S-Strap brengt Imbema een sneller ladingzekeringssysteem op de markt dan traditionele spanbanden, zonder in te leveren op veiligheid. S-Strap spanbanden worden met behulp van rollen en elastieken op het dak van een schuifzeiloplegger bevestigd. Het is niet nodig om de spanbanden over de lading te gooien, een verankeringspunt te vinden en vooral de spanbanden niet op te rollen.

Zodra de goederen geladen zijn, trek je de spanbanden gewoon vanaf het dak naar beneden over de lading en span je ze aan met de ratel. Om te lossen laat je de ratel los, trek je aan het vrije uiteinde en maak je de spanband los. Het elastiek brengt de riemen terug naar het dak van de oplegger, waar een magneet ze op hun plaats houdt. Dit systeem is sneller en veroorzaakt minder slijtage aan de spanbanden, omdat ze nooit omgedraaid worden. Je hoeft ook niet telkens een half uur te spenderen aan het oprollen van de spanbanden.

Het S-Strap systeem is verkrijgbaar in twee versies: bij de eerste worden de riemen op vaste intervallen bevestigd. Bij de andere versie kunnen de banden over een rail glijden en worden aangepast aan niet-gepalletiseerde goederen. Gemiddeld zijn er 15 spanbanden nodig per oplegger, of 22 als elke rij pallets apart moet worden vastgezet.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo