De nieuwe Berlingo, een succes

Anderhalf jaar na zijn lancering mag de Citroën Berlingo een commercieel succes worden genoemd (bij zijn neefjes van Peugeot en Opel zal dat niet veel anders zijn): de kaap van 200.000 exemplaren is overschreden.

Met bijna 150.000 verkochte voertuigen in 2019 is de Berlingo het tweede populairste model van het Citroën-gamma. Twee derde ervan wordt als bedrijfsvoertuig verkocht en neemt in zijn segment in Europa inmiddels een marktaandeel van 16% in. In België heeft hij ook succes, maar hier zorgt de versie voor particulieren voor de grootste verkoop (volgens Citroën 24% van het marktaandeel).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo