Featured Video Play Icon

[VIDEOCALL] Van Dievel: “Laatste twee maanden als positief ervaren”

In onze wekelijkse videocall zijn we gaan aankloppen bij Vervoer Van Dievel. Het transportbedrijf uit Mechelen staat gekend om z’n doordacht HR-beleid om vrachtwagenchauffeurs, de zogenaamde ‘vrachtwagenpiloten’, te rekruteren. Hoe werkt dat in tijden van corona? “We blijven nog steeds op zoek gaan naar mensen met de juiste ingesteldheid”, zegt HR generalist Lieselotte Vetters. 

Lieselotte Vetters kwam pas recent in dienst als HR specialist bij Vervoer Van Dievel, net voor het uitbreken van de coronacrisis. “Een opstart is sowieso niet evident, en al helemaal niet in tijden van corona”, zegt ze. “Het vraagt een extra inspanning, maar desondanks hebben we de laatste twee maanden als positief ervaren. We bekijken de coronacrisis een beetje als een ‘accident de parcours’ waar we door moeten. We zijn een sterke groep en onze klanten en leveranciers kennen ons, net zoals onze medewerkers.”

“Als groep zullen we hierdoor geraken. Maar dat kan alleen maar met mensen die een juiste ingesteldheid hebben. Het zijn dan ook die mensen waar we naar op zoek blijven gaan”, besluit Lieselotte Vetters.

 

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo