Crown Equipment viert 75 jarig bestaan

Crown Equipment Corporation is dit jaar 75. De Amerikaanse fabrikant van heftrucks werd in 1945 door de broers Carl H. Dicke en Allen A. Dicke opgericht in New Bremen, in de Amerikaanse staat Ohio.

75 jaar later geeft Crown Equipment werk aan meer dan 16.100 medewerkers wereldwijd en is nog steeds een familiebedrijf: de vierde generatie van de familie Dicke leidt de firma nog steeds vanuit het  hoofdkantoor in New Bremen. “We zouden nooit zover gekomen zijn zonder de steun van de gemeenschappen waarin we werken en die van onze medewerkers”, zegt Jim Dicke III, President van Crown Equipment. “We zijn erop gebrand om door te gaan met het ontwikkelen van innovatieve technologie en apparatuur waarmee we de intralogistieke sector en de distributieketens van onze klanten over de hele wereld verder kunnen helpen. Het is fantastisch om te bedenken wat het bedrijf in de komende 75 jaar zal kunnen bereiken.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo