blank

Descartes neemt Kontainers over

Descartes neemt Kontainers over, een leverancier van SaaS digitale transportplatformen van waaruit logistieke dienstverleners offertes kunnen maken, transporten kunnen boeken en documenten kunnen uitwisselen. De twee bedrijven zijn begonnen aan een integratieperiode.

Met de overname verstevigt Descartes haar positie binnen het transportdomein. “Samen met enkele van ’s werelds grootste logistieke bedrijven hebben we hard gewerkt om de optimale digitale klantervaring te creëren”, aldus Graham Parker, medeoprichter van Kontainers en nu Vice President Sales Digital Freight Solutions bij Descartes. “Doordat we tot het Global Logistics Network van Descartes behoren, kunnen we het vrachtplatform van Kontainers geïntegreerd aanbieden met de systemen van Descartes voor tariefmanagement en expeditie. Zo kunnen we logistieke dienstverleners nog beter helpen met het digitaliseren van hun klantervaringen.”

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo