Tesla stelt de productie van de Semi opnieuw uit

De Amerikaanse fabrikant Tesla heeft de start van de productie van zijn Semi-truck uitgesteld tot 2021, op een moment dat sommige bedrijven aankondigen dat ze hem in hun leasingvloot willen opnemen op het Europese continent.

De informatie werd gespot door OEM Library in Tesla’s laatste kwartaaloverzicht: de productie van de Semi zal op zijn vroegst in 2021 beginnen. Als dit scenario werkelijkheid wordt, ligt het Semi twee jaar achter op het schema dat Tesla bij de presentatie van de eerste prototypes heeft aangekondigd. Tegelijkertijd kondigt een Nederlands bedrijf (P. van der Velden Lease) aan dat het een Semi heeft gekocht en deze medio 2021 zal gaan leasen. Door ons gecontacteerd kon P. van der Velden Lease niet bevestigen of de Tesla Semi al in Europa was goedgekeurd.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo