Mabo presententeert Innolift met 1 ton capaciteit

Mabo BeNeLux breidt zijn assortiment uit met twee nieuwe types Innolift meeneemstapelaars. Het toestel, dat de laadklep vervangt, is nu ook beschikbaar met een capaciteit van 800 of 1000 kg, met hefhoogtes van 1250 of 1000 mm.

De Innolift meeneemstapelaar wordt samen met de lading in de laadruimte geladen waardoor u bij de levering van uw goederen zelf over een stapelaar beschikt om de lading te lossen en te verplaatsen. Het toestel kan meestal gebruikt worden zonder aanpassingen aan het voertuig en is lichter dan een laadklep. De capaciteit van de Innolift varieert van 400 kg – 1000 kg en de hefhoogtes bevinden zich tussen 600 mm en 1300 mm.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo