Georgi vestigt filiaal op Liege Airport

De Duitse luchtvaartspecialist Georgi Transporte wil zijn activiteiten op de Belgische markt ontwikkelen. Daartoe heeft hij onlangs een agentschap geopend op de luchthaven van Luik, dat het hele grondgebied zal bestrijken.

Het nieuwe bureau staat onder leiding van Tim Ceha, die zijn ambities kenbaar maakte: “In eerste instantie ben ik als enige actief in Luik en het doel is tweeledig: ondersteuning bieden aan bestaande klanten en Georgi op de kaart zetten van partners die in België meetellen, en nieuwe contracten ontwikkelen om de exploitatie van onze routes te optimaliseren. Luik is een mooie springplank, met de groei van de stromen die verband houden met e-commerce en de banden met China, maar we zijn ook actief in Brussel en Oostende, en zelfs Maastricht maakt deel uit van de regio die ik ga ontwikkelen.” Tot nu toe heeft Georgi Transporte de Belgische markt vanuit Amsterdam benaderd.

Het is momenteel niet de bedoeling van Georgi Transporte om een deel van zijn vloot in Luik te vestigen. “Zo werken we meestal niet, maar het is niet uitgesloten dat we in de toekomst, als we voldoende kritische massa bereiken,” concludeert Tim Ceha.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo