Clark presenteert nieuwe meelooppallettruck

Clark breidt de lithium-ionbatterijtechnologie uit tot twee andere soorten magazijntrucks: de WPio15/18/20 meelooppallettruck en de PPXsio20 met opklapbaar platform.

Deze pallettrucks zijn ontworpen om te werken over korte afstanden en in bijzonder compacte omgevingen, dankzij een draaicirkel van 1428 mm voor de WPio20 (2000 kg laadvermogen). Alle drie de WPio-modellen hebben dezelfde disselboom die zowel door rechts- als linkshandige bestuurders kan worden gebruikt. Zodra de machine wordt losgelaten, remt ze automatisch af. Vanaf de WPio18 heeft deze disselboom een geïntegreerd display (batterijniveau, bedrijfsuren, rijprogramma, foutcodes, etc.). De PPXsio20 met opklapbaar platform is speciaal ontworpen voor het laden en lossen van vrachtwagens, het transporteren van ladingen over langere afstanden en orderverzameling. Met zijn 2,5 kW driefasentrekmotor kan hij een maximumsnelheid van 12 km/u bereiken, maar deze snelheid kan elektronisch worden beperkt. Er is ook een volledig elektrische stuurbekrachtiging en een volledig geveerde bestuurderscabine.

Bij de WPio-serie kan de gebruiker kiezen tussen twee oplaadvarianten: met een ingebouwde lader of (als optie) door het vervangen van de 14 kg batterijpakketten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo