[ADVERTORIAL] Hoofdrol voor iTOS in magazijn van Zeeland Sugar Terminal

Verschillende bedrijven rekenen op iTOS, de logistieke software van iOnLogistics, om hun logistieke processen op rolletjes te laten lopen. Ook voor Zeeland Sugar Terminal (ZST) kwam iOnLogistics met de gepaste oplossing.

iTOS voor een gestroomlijnd magazijn en logistiek management

Je logistiek en magazijn in goede banen leiden? Dat wordt heel wat eenvoudiger met de oplossingen van de software-expert iOnLogistics. Dit bedrijf heeft als missie: maximale efficiëntie tegen minimale kosten. Het paradepaardje van iOnLogistics om dit te realiseren, is het futureproof logistiek systeem iTOS. Een allesomvattend Terminal Operating System (TOS) voor logistieke dienstverleners die de administratieve, financiële en goederenprocessen stroomlijnt. Deze gespecialiseerde software bestaat uit een hoogstaande webgebaseerde architectuur die kan gecombineerd worden met modules voor het overnemen van verschillende logistieke activiteiten en workflows.

Geautomatiseerde en hypermoderne terminal

De Europese suikermarkt werd gedereguleerd en wereldwijd groeit de vraag naar witte bietsuiker. Hieruit vloeit dan een stijgende vraag naar op- en overslagcapaciteit. Enkele jaren geleden liet ZST haar eerste suikerterminal bouwen op de Axelse Vlakte in het havengebied bij Terneuzen. Deze nieuwe terminal van ZST speelt met een opslagcapaciteit van 130 000 ton suiker handig in op deze veranderingen in de suikerwereld.

De terminal is compleet geautomatiseerd en bestaat uit 4 suikersilo’s. Op termijn zullen de hypermoderne terminals een totale opslagcapaciteit hebben van maar liefst 320 000 ton. Dit vraagt natuurlijk om een vlotte opvolging. ZST ging met iOnLogistics in zee en koos ook voor iTOS om dit in goede banen te leiden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo