Featured Video Play Icon

Mercedes-Benz Sprinter is ‘Most Loved Van’ 2020

De grote bestelwagen van Mercedes-Benz, de Sprinter, is door professionele gebruikers verkozen tot populairste bestelwagen in België. Hij haalde het van vijf andere concurrenten en volgt de MAN TGE op.

De Mercedes-Benz Sprinter is te krijgen in een nagenoeg ontelbaar aantal uitvoeringen op het gebied van carrosserie (gesloten bestelwagen, combi, pick-up, chassis-cabine, dubbele cabine), gewichtsuitvoeringen (van 3 tot 5,5 ton MTM) en aandrijflijn (motoren van 59 kW/80 pk tot 176 kW/239 pk, manuele versnellingsbak of automaat, 4×2 voorwielaandrijving of achterwielaandrijving en 4×4 en zelfs een 100 % elektrische uitvoering). De vrij recent verschenen nieuwe generatie beroemt zich op nog meer comfort, betere prestaties, minder verbruik en dankzij een hele resem aan veiligheidselementen een bijzonder hoge mate aan rijveiligheid.  De nieuwe versie voorwielaandrijving hebben als troeven een lagere aankoopprijs, een hoger laadvermogen en een lagere laaddrempel dan voertuigen met achterwielaandrijving.

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo