Virtuele stand toont nieuwigheden Volkswagen Commercial Vehicles

Nu de IAA 2020 in Hannover geannuleerd is, toont Volkswagen Commercial Vehicles zijn premières op een virtuele beursstand. De nieuwe Caddy en e-Crafter zijn er te zien naast de andere modellen van het merk.

Door middel van een 360° virtueel bezoek en ondersteunende digitale assets zoals video’s met commentaar van productexperten, 3D modellen, een presentatie van de ‘We Connect’ services en de mogelijkheid om via live video vragen te stellen, wil Volkswagen Commercial Vehicles een gelijkaardige ervaring bieden als tijdens een ‘echt’ beursbezoek.

De nieuwe Volkswagen Caddy wordt getoond in Cargo en Style uitvoeringen, en ook als koelwagen of met werkplaatsuitrusting. Ook de e-Crafter is te zien met verschillende opbouwmogelijkheden, zoals een kipper, pick-up of als ambulance.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo