Geen LCV-salon in 2021 in Brussel

Na een heroverweging van het concept van zijn evenement moest Febiac aankondigen dat het Autosalon niet zal plaatsvinden in januari 2021.

“Febiac moet nu concluderen dat de huidige ontwikkeling van de COVID-pandemie het ons niet toelaat om een ‘fysiek’ automotoren licht bedrijfsvoertuigensalon te organiseren,” legt Pierre Lalmand, Show Director, uit. “We willen op geen enkele manier de veiligheidsmaatregelen en contactbeperkingen ondermijnen die de regering verwacht van elke burger en elke organisatie. ”

De 99ste editie van de Brussels Motor Show vindt dus plaats van 14 tot 23 januari 2022. Volgens onze informatie heeft het organisatiecomité nog niet beslist of deze 99e editie gewijd zal zijn aan lichte bedrijfsvoertuigen (en of Febiac dus gewoon zijn gebruikelijke planning met een jaar zal verschuiven) of dat de Brussels Motor Show van 2022, zoals alle salons in even jaren, uitsluitend gewijd zal zijn aan personenwagens en motorfietsen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo