Ziegler verhuist op Brucargo

Ziegler heeft net een nieuwe stap gezet in zijn ontwikkeling op Brussels Airport door te verhuizen naar het nieuwe 747 gebouw.

Sinds 1981 had Ziegler een concessie in gebouw 726 op Brucargo. Deze concessie liep echter ten einde en Ziegler maakte van de gelegenheid gebruik om een nieuw logistiek gebouw te laten bouwen door Cordeel op het enige grote terrein dat nog beschikbaar was in de onmiddellijke nabijheid van de start- en landingsbanen, aan de ingang van de Brucargo-site. Op 7 november 2019 werd de eerste steen van het nieuwe gebouw gelegd en op 1 oktober konden de Ziegler-teams hun nieuwe werktuig in bezit nemen. Het nieuwe complex bestaat uit 1.000 m² kantoren en 4.000 m² magazijnen met 9 deuren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo