[ADVERTORIAL] Kom de “Ultimate CF & XF” van DAF ontdekken tijdens de Virtual TRANSPORTMEDIA Experience van 1 tem 3 december

Om binnen de huidige maatregelen van de pandemie heeft DAF Trucks België beslist om zich in te schrijven als standhouder op de virtuele beurs Transport & Logistics, georganiseerd door TRANSPORTMEDIA.

Voor ons is het een nieuw experiment, maar willen we er optimaal gebruik van maken om via dit nieuwe medium in contact te blijven met onze klanten en open te staan voor nieuwe contacten“, zegt Luc Serrien, Marketing Manager van DAF Trucks België. “Zo brengen we virtueel de XF en CF DAF Ultimate package, de ultieme evolutie van de DAF CF en XF serie onder de aandacht“.

Met de introductie van het DAF Ultimate package bereiken de DAF XF en CF het hoogste niveau, met ongekend comfort voor de chauffeur, terwijl aan de eisen van beheerders en eigenaren van wagenparken wordt voldaan. Natuurlijk vormt milieubescherming een wezenlijk onderdeel van dit pakket.

De tweede belangrijke topic waar we de aandacht willen op vestigen is de aanpak van DAF in verband met een toekomstige schoon transport. HVO als alternatieve brandstof en electrificatie van onze voertuigen komen aan bod. Kortom, onze virtuele stand bulk van de informatie rond onze producten en diensten, maar bovenal willen via de bezoekers graag te woord staan via de chatfunctie. Wij kijken er alvast naar uit“, besluit Luc.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo