Veurink wordt V1000

Eigendomsverandering en naamsverandering voor het transportbedrijf uit Roeselare: het vroegere AJ Veurink heet nu V1000 en zet zich, onder impuls van Sandro Paravizzini, resoluut in voor innovatie.

“In 2018 had ik al 50% van de aandelen van het bedrijf overgenomen van de familie Veurink, legt Sandro Paravizzini uit. Sinds december 2019 heb ik alle aandelen in mijn bezit. Mijn eerste prioriteit was om orde op zaken te stellen en vooral om zoveel mogelijk processen te digitaliseren. Aan het begin van het jaar konden we al een stijging van de omzet zien. We hebben het vrij goed gedaan met de eerste fase van de lockdown, en ik zou zelfs zeggen dat het onze transformatie heeft versneld. Vandaag de dag kan de dispatching volledig worden gecontroleerd vanuit huis en heeft elke medewerker een virtuele werkplek die een perfecte kopie is van wat hij of zij op kantoor heeft. Dit is iets wat ons ook na afloop van de gezondheidscrisis bijblijft, want ik heb altijd geloofd in een zeer hoge mate van flexibiliteit van het personeel. Nu deze transformatie goed op zijn plaats is, is het tijd om na te denken over de verpakking… ”

Na de lancering van de nieuwe website is het nu het rollend materieel dat geleidelijk aan zal worden onthuld in de kleuren van V1000, een naam die totaal nieuw is in de transportwereld en die zeker niet onopgemerkt zal blijven op de wegen. V1000 heeft momenteel ongeveer 65 mensen in dienst, plus een vijftiental vaste onderaannemers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo