Renault verjongt Trafic-gamma

Veertig jaar na zijn geboorte en twee jaar na zijn laatste restyling krijgt de Renault Trafic een nieuwe voorkant en een geoptimaliseerde cabine die hun carrière beginnen op de Passenger- en SpaceClass-versies. De verkoop van de nieuwe modellen begint in maart 2021.

De nieuwe horizontale motorkap en grille sluiten aan bij de recente designtrend van de Master, met volledig LED koplampen met Renault’s C-Shape lichtsignatuur. Andere nieuwe functies zijn onder meer elektrisch inklapbare spiegels en vooral een geheel nieuw dashboard dat voor het eerst is voorzien van het Easy Link-multimediasysteem met navigatie en een inductie-smartphoneoplader. De cabine heeft ook nieuwe opbergvakken (86 liter in totaal, waarvan zes voor de nieuwe Easy Life-lade).

Mechanisch gezien bieden de Trafic Passenger en SpaceClass drie dieselmotoren aan: een nieuwe dCi 110 (met manuele versnellingsbak), de dCi 150 (met manuele en EDC automatische versnellingsbak) die 5 pk wint, en nog steeds de dCi 170 (met EDC automatische versnellingsbak). Tot slot is het aanbod van actieve veiligheidssystemen uitgebreid: adaptieve cruisecontrol, actieve noodstop, waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook en een nieuw dodehoekwaarschuwingssysteem.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo