Duchêne neemt 20 Renault bestelwagens in ontvangst

De Neri-Emocar by Autosphere groep heeft twintig lichte bedrijfsvoertuigen van Renault geleverd aan bouwbedrijf Duchêne. Ze voegen zich bij een vloot van ongeveer 120 eenheden.

Duchêne, dat deel uitmaakt van de groep Eiffage, is gespecialiseerd in de bouw, elektrificatie van spoorwegen, civiele techniek en schrijnwerkerij. Het bedrijf heeft 470 mensen in dienst voor een omzet 2022 van €186 miljoen. Het beheert een vloot van 120 lichte bedrijfsvoertuigen. Charlotte Odendhal, Fleet Manager, legt uit: “We hebben ongeveer 120 lichte bedrijfsvoertuigen, waaronder Peugeots, Citroëns en nu ook Renaults. Dit zijn 15 Renault Express Van Confort Blue DCI 95 pk en 5 Renault Trafic Dubbele cabine Confort L2H1 Blue DCI 130 pk. Deze voertuigen worden toegewezen aan de verschillende arbeiders voor hun verplaatsingen naar de werven”. Het bedrijf koos niet voor elektrische voertuigen omdat “het beheer ervan te ingewikkeld was, met veel te veel afgelegde kilometers in vergelijking met de actieradius van elektrische voertuigen, en bovendien was er het probleem van de oplaadpunten op de werf…”, aldus C. Odendhal.

De voertuigen werden geleverd door Neri-Emocar by Autosphere. Die laatste is een Renault-dealergroep die actief is in de provincie Luik, met zes vestigingen.

Lees alles over Renault België Luxemburg

Renault België Luxemburg

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo