Featured Video Play Icon

[VIDEO] Truckstop De Bus – Een thuisgevoel, maar geen slaapplaats

Zelfstandige uitbaatster Nadja Van Kempen runt al 22 jaar De Bus. Eerst een foodtruck avant la lettre, daarna uitgegroeid tot een gekende truckstop in de haven van Antwerpen.

De Bus is niet zomaar een doorsnee baancafé. Nadja Van Kempen baat het etablissement uit met een liefde die duidelijk afstraalt op haar cliënteel. Zowel chauffeurs als kantoorbedienden vinden hun weg naar deze knusse truckstop in de Antwerpse haven.

Volgende week lanceert Transportmedia de nieuwe podcast Truckstop. Daarin leggen we in iedere aflevering 10 minuten verplichte rusttijd op aan een ondernemer om hem of haar aan de tand te voelen. Laat dit een voorsmaakje zijn. De eerste gespreksgast heeft alvast een link met De Bus…

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo