Japan, fan van de Renault Kangoo

Sinds 2008 komen elk jaar duizenden Japanners samen aan de voet van de berg Fuji om de Renault Kangoo te vieren. En het is de grootste bijeenkomst in zijn soort ter wereld.

Dit jaar profiteerde de Franse fabrikant van het evenement – dat meer dan 5.000 bezoekers en bijna 2.000 Kangoo-voertuigen verwelkomde – om de nieuwe Grand Kangoo en een lokale Urban grijs gelimiteerde serie aan het publiek in het land van de rijzende zon te presenteren. De Kangoo wordt sinds 1997 geproduceerd in de Renault-fabriek in Maubeuge en er zijn meer dan 4,4 miljoen exemplaren van verkocht in 50 landen over de hele wereld.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo