Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience: ja, de Awards zullen plaatsvinden!

Voor één keer worden de vragen gesteld aan in plaats van door de redactie van TRANSPORTMEDIA. Het onderwerp is dan ook de moeite, want ondanks alle onzekerheid omtrent de organisatie van evenementen, bevestigt TRANSPORTMEDIA dat de  Transport & Logistics Awards, het meest prestigieuze evenement van het jaar, in de Belgische transport- en logistieke sector, zullen plaatsvinden begin 2021. Waar, wanneer en onder welke vorm… dat ontdekt u nu dinsdag 1 december om 16 uur in de Conference Room…

www.virtual-transportmedia-experience.be/nl

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo