Burkhard Eling is de nieuwe CEO van Dachser

Burkhard Eling heeft officieel Bernhard Simon vervangen als Chief Executive Officer en woordvoerder van de Raad van Bestuur van de Dachser groep. Bernhard Simon blijft als voorzitter van de Raad van Commissarissen betrokken bij de familiale groep.

Burkhard Eling (49) was voorheen Chief Financial Officer van Dachser. Daarnaast leidt hij een strategisch innovatieprogramma. Dachser heeft ook verdere wijzigingen in het management doorgevoerd: Stefan Hohm is Chief Development Officer geworden en Alexander Tonn Chief Operations Officer voor de divisie Road Logistics. De nieuwe CFO is Robert Erni, die naar Dachser komt van DSV Panalpina.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo