Webtrans geeft e-CMR app gratis weg

Het Webtrans-platform is zowel bedoeld om de vervoerssector verder te digitaliseren als om de KMOs in de sector een impuls te geven. Daarom werd beslist om haar e-CMR applicatie gratis voor iedereen en voor altijd weg te geven.

“Dit hebben we beslist als dank voor gans de transportsector voor de imense inspanning die het laatste jaar zijn gepresteerd tijdens deze Covid Crisis. Het doet ons goed te kunnen zien hoe al deze bedrijven dankzij hun inspanningen veel onder ons hebben duidelijk gemaakt dat deze sector onmisbaar is voor iedereen”; aldus CEO Mario Taets. “De filosofie van het bedrijf is altijd geweest om de kleinere en middelgrote ondernemingen uit de logistieke sector verder te helpen om digitaler te gaan werken. We zijn ervan bewust dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om toegang te krijgen tot bepaalde technologische instrumenten of platforms. Vaak brengen de extra kosten extra inspanningen mee.

In de praktijk hoeft u alleen maar naar de Webtrans-site te gaan, op de knop “eCMR” te klikken en u aan te melden door de procedure te volgen. De transporteur ontvangt dan zijn toegangsvoorwaarden en kan de app starten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo