Transport & Logistics Awards : de finalisten van de Truck ICT Award

De digitalisering en virtualisering brengen momenteel ingrijpende veranderingen teweeg in de werkmethoden in het wegtransport, terwijl trends zoals Big Data en artificiële intelligentie stilaan realiteit worden. We hebben dus al een hele weg afgelegd sinds deze Award in 2007 werd geïntroduceerd: toen richtte hij zich nog voornamelijk op een doeltreffende communicatie tussen het hoofdkantoor van de onderneming en de chauffeurs.

  • Deny Logistics heeft de bouw van een nieuw hoofdkantoor aangegrepen om zijn IT-infrastructuur en software volledig te vernieuwen, met als uiteindelijk doel een 100% gedigitaliseerde organisatie.
  • ECS 2XL innoveerde door zijn administratief personeel te ontlasten van repetitieve taken door ze toe te vertrouwen aan een administratieve robot. Deze bot, Adele genaamd, heeft al het equivalent van één VTE bespaard en maakt het bedrijf flexibeler in het licht van de uitdagingen van Brexit.
  • Wybo is nog zo’n familiebedrijf in de transportsector dat zich inzet voor de grote ICT-trends van het moment, namelijk virtualisatie (die effectief is) en digitalisering (die aan de gang is).

 

Afspraak op 18 maart om 19:00 op Kanaal Z !

Met de steun van

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo