Mercedes-Benz Actros F combineert comfort en functionaliteit [Advertorial]

Kijkt u naar naar een uiterst functionele truck en naar een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de nieuwe Mercedes-Benz Actros F voor u ontworpen!

De Mercedes-Benz Actros wordt erkend als de meest innovatieve truck op de markt, maar niet iedereen heeft elke nieuwe innovatie van de nieuwste generatie van de Actros nodig. Met de Mercedes-Benz Actros F krijgt u een truck met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en met het echte DNA van Mercedes-Benz Trucks.

Met de Actros F boet u niet in op ruimte en comfort. De uitvoeringen StreamSpace of BigSpace, met een breedte van 2,5 m en een motortunnel van 120 mm, bieden een ongeëvenaarde ruimte in deze categorie. Bovendien hoef je maar drie treden op te klimmen om in te stappen. De Actros F wordt standaard met een Classic Cockpit en met klassieke buitenspiegels in glas uitgerust.

De Actros F kan in 17 verschillende uitvoeringen besteld worden. Standaard worden in de Actros F het navigatiesysteem, de airconditioning, de nieuwe, gebruiksvriendelijke multimediacockpit (10”) en het multifunctionele stuurwiel van de huidige Actrosgeneratie ingebouwd. De Actros F doet sowieso geen concessies op het gebied van veiligheid: hij wordt uitgerust met de remassistent Active Brake Assist (ABA 5) van de vijfde generatie en met de spoorassistent. Kortom, de Actros F is de perfecte instap in de wereld van Mercedes-Benz Trucks.

Indien gewenst kan de nieuwe Actros F ook met de afslagassistent (Sideguard Assist) uitgerust worden. De nieuwe Predictive Powertrain Control is een andere optie die de schakelbewegingen van de versnellingsautomaat aan de topografie aanpast en extra brandstofbesparingen mogelijk maakt.

Met de Actros F krijgt elke bestuurder bovendien toegang tot flexibele leasingformules, veilige financieringsopties en handige servicepakketten die bijvoorbeeld slijtage, reparaties en onderhoud dekken. Daarnaast kunnen ook functionele connectiviteitsdiensten, zoals Mercedes-Benz Uptime en de app Fleetboard Manager, gebruikt worden om uw efficiëntie nog te verhogen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo