Van Mossel wordt dealer van Mercedes-Benz Trucks in Antwerpen

Vanaf 1 april wordt Mercedes-Benz Trucks op de Rechteroever in Antwerpen vertegenwoordigd door Van Mossel Automotive Groep. De vestiging in Deurne wordt momenteel omgebouwd.

Tot nu toe was Van Mossel Automotive Groep in België actief op het vlak van Mercedes-Benz personenauto’s en vans. In Nederland is Van Mossel ook actief op het vlak van trucks vanuit vier vestingen in de regio Groot Rotterdam. Vanaf 1 april 2021 openen ze een nieuwe Mercedes-Benz Trucks vestiging in Deurne. Daar worden momenteel de werkplaats, de receptie, het magazijn en de ruimte voor de chauffeurs volledig ingericht naar de allernieuwste eisen. Ook de kantoren en de buitenkant van het gebouw zullen eveneens grondig aangepakt worden.

 

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

Hedin Automotive (company movie) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Hedin Bil AB is een familiebedrijf dat in 1985 is gestart met de overname van de Philipson autodealer in Borås, Zweden. In de jaren die volgden volgde een gestage groei, die leidde tot de hedendaagse 87 aantrekkelijke faciliteiten in Zweden en Noorwegen, waar bijna 30 automerken vertegenwoordigd zijn. In oktober 2017 is Mercedes-Benz Gent overgenomen, […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo