CityDepot blijft vloot vergroenen

CityDepot (een merk van BD Logistics) blijft zijn ‘groene’ vloot uitbreiden met de aankoop van nieuwe elektrische Volkswagen e-Crafter bestelwagens en Iveco Daily CNG. Zoals Kristof Gouvaerts, algemeen directeur van CityDepot, uitlegt: “We hebben een modulaire groene vloot. We werken samen met fietskoeriers in een open ecosysteem en onze eigen vloot bestaat ook uit elektrische bestelwagens, CNG-voertuigen en HVO-vrachtwagens. Op die manier kunnen we altijd gebruik maken van het meest efficiënte vervoermiddel in de stad, afhankelijk van de plaats van levering.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo